bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

 CUPRINS

 BIBLIOGRAFIE

FATA  ASCUNSà A
PROSTITUTIEI  LEGALIZATE


Incidenta SIDA în România si pe glob

In România, la sfârsitul anului 2000 se înregistrau 6720 de cazuri, respectiv 1091 adulti si 5629 copii bolnavi de SIDA. Anul 2001 înregistrează o usoară crestere, semnalându-ne 7820 de cazuri SIDA, dintre care 1375 adulti si 6445 copii.
În cazul adultilor, principala cale de transmitere a bolii SIDA o reprezintă heterosexualitatea (în anul 2000, din 561 de cazuri semnalate la femei, 319 dintre ele contactaseră boala prin contact sexual, iar în anul 2001 dintre cele 697 de femei bolnave 387 au fost infectate prin contact sexual).
Din aceste date rezultă că ponderea bolnavilor de SIDA din România este de 0,033%.
În ceea ce priveste situatia la nivel mondial, la sfârsitul anului 2001 s-au înregistrat 40 milioane de persoane cu HIV

Statistici regionale HIV/ SIDA (World Health Organization & UNAIDS - Decembrie 2001)


Mortalitate
În anul 2001 s-au constatat în lume 3 milioane de decese cauzate de boala SIDA din care 2,4 milioane adulti si 1,1 milioane femei.
Centrul National pentru Statistici de Sănătate (SUA) în raportul pe ianuarie 1992 indica pentru 1989 că infectia HIV a fost a treia cauză de deces in Statele Unite pentru toate rasele la vârstele cuprinse între 25-44 de ani (1)
În anul 1990, SIDA a fost principala cauză de deces pentru bărbati si femei cu vârstele de la 25 la 44 ani în câteva orase din Statele Unite. (Fig.2) (1)
OMS (Organizatia Mondială de Sănătate) estimează că circa 1 milion de copii infectati cu HIV s-au născut la începutul pandemiei HIV si mai mult de jumătate din acestia au dezvoltat SIDA si au murit.(1)



 

CONCLUZII:

Din datele de mai sus rezultă că ponderea bolnavilor de SIDA din America si Europa de Vest este de douăzeci respectiv de zece ori mai mare decât a bolnavilor de SIDA din România. Stiind că prostitutia constituie principalul factor de transmitere a boli SIDA, atunci cu sigurantă în următori anii cazurile de SIDA se vor înmulti. Acesta cu atât mai mult cu cât o dată cu legalizarea prostitutiei va creste turismul sexual în România. În acest caz, factorii de îmbolnăvire a populatiei cu SIDA vor creste, boala fiind importată din Occident prin turisti si transmisă populatiei prin prostituate.

1. Statisticile demonstrează că legalizarea prostitutiei nu reduce numărul de cazuri de boli cu transmitere sexuală.
2. Studiile de sănătate publică demonstrează că în tările unde prostitutia este legiferată există tot timpul o retea paralelă de prostitutie neoficială, adică nesupravegheată prin mijloace legale.
3. Contagiozitatea precoce, mult înainte de primele semne clinice si de pozitivarea serologică, simptomatologie săracă (în cazul HIV) sau atipică (în cazul sifilisului) face ca BTS (bolile cu trasmitere sexuală) să se transmită fără control si înainte de a se depista bolile prostituatelor.
4. Datele statistice si fiziopatologice demonstrează că transmiterea se face de 80 de ori mai usor de la femeie la bărbat decât invers ceea ce dovedeste că o casă de prostitutie este un focar de infectie greu de stăpânit.
5. Datele prezentate mai sus demonstrează că BTS (bolile cu transmitere sexuală) se asociază fatalmente între ele si favorizează un procent mai mare de cancere genitale.
6. Majoritatea prostituatelor recurg după ''înrolare'' în bordel si la droguri ceea ce creste considerabil prevalenta HIV.
7. Toate statisticile demonstrează că BTS (bolile cu transmitere sexuală) sunt mult mai frecvente la prostituate comparativ cu populatia generală.
8. Studiile prospective demonstrează că există o curbă ascendentă privind prevalenta BTS (bolile cu transmitere sexuală) în casele de prostitutie.
9. Prin însăsi profilul imoral al practicării prostitutiei, de regulă la angajare vin femei cu o bogată patologie genitală. Este imposibil de selectat la angajare femei imorale, dar sănătoase din punct de vedere genital.
10. Documentarea medicală pe internet relevă pentru anul 2.000 un număr de 64 de studii făcute pe loturi de prostituate. Toate aceste studii demonstrează patologia crescândă a prostituatelor.


INAPOI LA CUPRINS